Kastamonu’da “10. Yeşilay Bisiklet Turu”

10. Yeşilay Bisiklet Turu, “Yeşilay Varsa Hayat Var” sloganıyla Kastamonu’da da gerçekleşti.

Kastamonu’da “10. Yeşilay Bisiklet Turu”
24.05.2022

Yeşilay’ın bağımlılıklarla mücadeleye dikkat çekmek için tüm Türkiye’de düzenlediği Bisiklet Turu’nun 10’uncusu Kastamonu’da da gerçekleşti.

Kastamonu Yeşilay Şubesi ve Üniversitemizin Genç Yeşilay Kulübü’nün ev sahipliğiyle düzenlenen Bisiklet Turu’na Kastamonu halkı ve öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.

10. Yeşilay Bisiklet Turu, Gazi Stadyumu’nun önünden başlayarak Cumhuriyet Meydanı’ndan Emniyet Müdürlüğü Kavşağı istikametinde devam etti. Oldukça renkli görüntülerin ortaya çıktığı Bisiklet Turu, başlangıç noktası olan Gazi Stadyumu’na varılmasıyla son buldu. Etkinlik sonunda yapılan çekilişte katılımcılar farklı ödüller kazandı.

Haber/Fotoğraf: Yasin Özdemir/Enes Özcan