18. Akbank Kısa Film Festivali Üniversitemizde

Üniversitemizde İletişim Fakültesi Medya ve İletişim Topluluğu organizasyonuyla Akbank Kısa Film Festivali gerçekleşecek.

18. Akbank Kısa Film Festivali Üniversitemizde
21.04.2022

Bu yıl 18’incisi düzenlenen Akbank Kısa Film Festivali’ne Üniversitemiz İletişim Fakültesi Medya ve İletişim Topluluğu organizasyonuyla 8’inci kez ev sahipliği yapacak.

Kısa Film Festivali’nin ödüllü filmleri 29 Nisan 2022 saat 14.00’de Fakültemiz Konferans Salonunda beyaz perdeye yansıyacak. Programda, yönetmenliğini Ayçe Kartal’ın üstlendiği “Kıyamette İyi Görünmeliyim”, Adrian Moyse Dullin’in  “The Right Words”, Can Merdan Doğan’ın “Stiletto”, Merve Bozcu’nun  “Plastik Rüya”, Olha Zhurba’nın “Dad’s Sneakers”, Hugo Covarrubias’nin “Bestia”, Baturay Tunçat’ın “Gün Işığı”, Yunus Emre Akkuş’un “Sessizlik” filmlerini, üniversitemizin akademik ve idari personeli, öğrenciler ile Kastamonulu sinemaseverler ücretsiz olarak izleyebilecek.

Haber: Gizem Azboy