İletişimci Muhammed Ali Sağlar’dan Söyleşi

Fakültemiz Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü öğrencileri tarafından Kastamonu’nun yöresel zenginlikleri ve yerel kültürünün tanıtımına ilişkin düzenlenen etkinliğe Sosyal Medya Fenomeni ve İletişimci Muhammed Ali Sağlar konuşmacı olarak katıldı.

İletişimci Muhammed Ali Sağlar’dan Söyleşi
12.01.2022
931
A+
A-

Fakültemiz Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü öğrencileri tarafından Kastamonu’nun yöresel zenginlikleri ve yerel kültürünün tanıtımına ilişkin bir etkinlik düzenlendi. Halkla ilişkiler Uygulamaları dersi çerçevesinde düzenlenen etkinliğe, Sosyal Medya Fenomeni ve İletişimci Muhammed Ali Sağlar konuşmacı olarak konuk oldu. Etkinliğe, dersin sorumlusu Doç. Dr. Zübeyde Süllü, Dr. Öğretim Üyesi Sezen Gürüf Başekim, Dr. Öğr. Üyesi Veysel Karani Şüküroğlu ve çok sayıda öğrenci dinleyici olarak katıldı.

Sağlar, etkinlik kapsamında hem Kastamonu yöresel ürünlerini tanıttı hem de Kastamonu Şivesi ile çektiği videolardan bahsetti. Soyut ve somut düzeyde Kastamonu’nun zenginliklerini tanıtmayı amaçladığını, bunun için de yerel şiveyi ve kültürü ön plana çıkarttığını söyleyen Sağlar, öğrencileri Sosyal medyada içerik üretimi konusunda da bilgilendirdi.

Etkinliğin bir bölümünde öğrencilerin hazırladığı stantta yer alan Taşköprü sarımsağı, siyez buğdayı, siyez simidi, çekme helva, kel simit ve yerel Kastamonu dokumaları ile el işleri öğrencilere Kastamonu Şivesi ile tanıtıldı. Söyleşi sonunda, Dr. Öğr. Üyesi Veysel Karani Şüküroğlu tarafından Muhammed Ali Sağlar’a hediye takdim edildi.

Haber: Büşra Sarıdoğan

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.