‘Bir Şey Yapmalı’ Başlıklı Grafik Tasarım Sergisi Açıldı

26.02.2020

Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Grafik Tasarım Bölümü 4. Sınıf öğrencileri tarafından hazırlanan ‘Bir Şey Yapmalı’ adlı materyal ile yerleştirme sergisi 25 Şubat 2019 tarihinde Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Sergi Salonunda açıldı.

Serginin açılışına Kastamonu Valisi Yaşar Karadeniz, Kastamonu Belediye Başkanı Opr. Dr. Galip Vidinlioğlu, Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal, kamu-kurum ve kuruluşların amirleri ile akademik personelimiz ve öğrencilerimiz katıldı.

Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Grafik Tasarım Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Burak Erhan Tarlakazan’ın Tasarım Atölyesinde eğitim gören 4. sınıf öğrencileri tarafından kendilerine göre sosyal konular hakkında yaptığı 30 eserden oluşan Grafik 4 Proje Sergisi 7 gün boyunca gezilebilecek.