Çanakkale Zaferi’nin 105.Yıldönümü Töreni

10.03.2020

Üniversitemiz Eğitim Fakültesi tarafından 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferinin 105.Yıldönümü Töreni 13 Mart Cuma günü saat 14:30’da düzenlenecek.

Ahmet Yesevi Konferans Salonu’nda düzenlenecek olan törende saat 14:30’da Güzel Sanatlar Eğitimi öğretim üyeleri ve öğrencileri tarafından “Çanakkale’de Bir Nesil” isimli resim sergisi, saat 15:00’da Fatih Sultan Mehmet Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. M.Fatih Andı tarafından “Emperyalizme Direniş Bilinci: Çanakkale ve Akif” konferansı düzenlenecek. Saat 16:00’da ise Doç.Dr. İlhan Özgül yönetiminde Güzel Sanatlar Eğitimi Müzik Bölümü Eğitimi Anabilim Dalı Çok Sesli Korosu tarafından 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferinin 105.Yıldönümü Töreni Oratoryosu sergilenecek.