Daday Atlı Terapi Merkezi ve Model Binicilik Tesisi Çalışmalarında Sona Gelindi

Daday Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından Turizm alt yapısının iyileştirilmesi ve güçlendirilmesi amacıyla Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı’na (KUZKA) sunulan atlı terapi merkezi projesinde sona yaklaşıldı.

Daday Atlı Terapi Merkezi ve Model Binicilik Tesisi Çalışmalarında Sona Gelindi
16.04.2021
1.431
A+
A-

Daday Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından Turizm alt yapısının iyileştirilmesi ve güçlendirilmesi amacıyla Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı’na (KUZKA) sunulan atlı terapi merkezi projesinde sona yaklaşıldı. Mayıs ayı sonunda faaliyete geçmesi planlanan ve 4 Milyon TL yatırım yapılan tesis için geniş katılımlı bir toplantı gerçekleştirildi.

Daday Nafi ve Ümit Çeri Meslek Yüksekokulumuz ev sahipliğinde düzenlenen toplantıya Kastamonu Valisi Avni Çakır,  Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal, İl Özel idaresi Genel Sekreteri Vali Yardımcısı İbrahim Çenet, Daday Kaymakamı Mehmet Sert, Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Prof. Dr. Mehmet Nadir Özdemir,  KUZKA Genel Sekreteri Dr. Serkan Genç, İlçe Özel İdare Müdürü  Bahattin Tiftik, KUZKA Uzmanları, Meslek Yüksekokulumuz akademik ve idari personeli katıldı.

Toplantıda; tesisin teknik ayrıntılar ile giderilmesi gereken eksiklikler, açılış çalışmalarında son durum, Hipoterapi Eğitimi ve tesis yönetimi konuları görüşüldü. Karşılıklı hediye takdiminin ardından sona eren toplantıda heyet son olarak, Atlı Terapi Merkezinde incelemelerde bulunarak yürütülen çalışmaları yerinde izledi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.