Disiplinlerarası Filistin Araştırmaları: Birikim, Çerçeve ve Yol Haritası Çalıştayı Gerçekleştirildi

Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Ortadoğu ve Afrika Araştırmaları Merkezi (ORDAM) tarafından Üniversitemizin paydaş olarak yer aldığı “Türkiye’de Disiplinlerarası Filistin Çalışmaları; Birikim, Çerçeve ve Yol Haritası” çalıştayı 13 Temmuz 2021 tarihinde çevrim içi olarak gerçekleştirildi.

14.07.2021

Çalıştayda farklı disiplinlerden Filistin üzerine çalışan alanında uzman akademisyenler, çalışmalar hakkında bilgiler vererek geleceğe dair tavsiyelerde bulundu. Programda, şu ana kadar gerçekleştirilen araştırmaların değerlendirmesi yapılarak yol haritası sunuldu.