Fakültemiz Erkek Voleybol Takımı’ndan Galibiyet

Üniversitemiz tarafından düzenlenen ‘Spor Şenlikleri’ kapsamında devam eden turnuvada İletişim Fakültesi Erkek Voleybol Takımımız Daday Meslek Yüksekokulu’nu 2-0 mağlup etti.

Fakültemiz Erkek Voleybol Takımı’ndan Galibiyet
25.05.2022

Ay Yıldız Spor ve Yaşam Merkezi’nde oynanan voleybol maçında, İletişim Fakültemiz Daday Meslek Yüksekokulu ile karşı karşıya geldi. Maç boyunca tribünler takımımızı yalnız bırakmazken Dekanımız Prof. Dr. Muharrem Çetin de maçı yakından takip etti. İletişim Fakültesi akademik personellerinden Doç. Dr. Kemal Avcı ve Arş. Gör. Halil Taştekin’in antrenörlüğünü yaptığı Erkek Voleybol Takımımız, birinci seti 25-12’lik skorla bitirirken, ikinci seti de 25-21 skorla kazanarak maçtan 2-0 galibiyetle ayrıldı.

Haber/Fotoğraf- Mahmut Vural