Fakültemizde Mezuniyet Coşkusu

İletişim Fakültemizde 2021-2022 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni düzenlendi.

Fakültemizde Mezuniyet Coşkusu
11.06.2022
614
A+
A-

İletişim Fakültemizde 2021-2022 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni düzenlendi. Fakültemiz Konferans Salonu’nda gerçekleşen törene, dekanımız Prof. Dr. Muharrem Çetin , Dekan Yardımcılarımız Doç. Dr. Ersoy Soydan, Doç Dr. Erkam Temir, Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölüm Başkanı Doç. Dr.Kemal Avcı, Gazetecilik Bölüm Başkanı Doç. Dr. Erdem Güven olmak üzere Fakültemiz öğretim elemanları, öğrenciler ve aileleri katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından başlayan programın açılış konuşmasını Dekanımız Prof. Dr .Muharrem Çetin yaptı.

Dekan Prof. Dr. Çetin, Fakültemizin geliştirilen altyapı imkanlarıyla İletişim Fakülteleri arasında önemli bir yeri olduğunu vurgulayarak öğrencilerin teorik bilgilerin yanında uygulama birimleriyle de hayata hazırlandığının altını çizdi. Mezun olan öğrencilere iş hayatlarında başarı dileklerinde bulunan Prof. Dr. Muharrem Çetin, ailelere ve öğretim elemanlarına öğrencilere verdikleri emeklerden dolayı teşekkür etti.

Prof. Dr. Muharrem Çetin’in konuşmasının ardından program, Fakülte birincisi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümünü öğrencimiz Ebru Çelebi, Fakülte ikincisi Gazetecilik Bölümü öğrencimiz Berna Tamur ve Fakülte üçüncüsü Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü öğrencimiz İrem Karıksız’ın konuşmalarıyla devam etti. Programda Fakültemiz öğretim elemanları mezun olan tüm öğrencilere teker teker mezuniyet belgesi takdim etti. Mezuniyet töreni öğrencilerimizin coşkulu bir şekilde keplerini havaya atmasıyla sona erdi.

Haber: Gizem Azboy- Yasin Özdemir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.