Fakültemizde Mezunlar Toplantısı

İletişim Fakültemiz akademik kadrosu, mezun öğrencilerle çevrimiçi toplantıda bir araya geldi.

Fakültemizde Mezunlar Toplantısı
25.07.2022
619
A+
A-

Kastamonu Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde mezun öğrencilerle Zoom üzerinden bir toplantı gerçekleşti. Toplantıya Dekanımız Prof. Dr. Muharrem Çetin, Dekan Yardımcımız Doç. Dr. Ersoy Soydan, Gazetecilik Bölüm Başkanı Doç. Dr. Erdem Güven başta olmak üzere öğretim elemanları ve mezun öğrenciler katıldı.

Toplantıda konuşan Dekanımız Prof. Dr. Çetin, mezun öğrencilerle bir araya gelmekten duydukları memnuniyeti dile getirerek belirli periyotlarla bu toplantıların tekrarlanacağını aktardı. Mezunların tecrübelerinin,  lisans eğitimine devam eden öğrenciler için yol gösterici olduğunun altını çizen Prof. Dr. Çetin, toplantıya katılan mezunları Fakültemize davet etti ve önümüzdeki süreçte bu etkinliklerin yüz yüze gerçekleşmesini temenni etti.

Türkiye’nin çeşitli illerinden ve Azerbaycan’dan toplantıya katılan mezunlar teker teker söz alıp iş hayatlarını ve mezuniyet sonrası yaşadıklarını paylaştılar. Kastamonu Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde aldıkları eğitimin ve kazandıkları kültürün çalışma hayatlarında kendilerine ışık tuttuğunu belirten mezun öğrenciler, Fakültemize duydukları özlemi de dile getirdiler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.