Görme Engelli Bireyler Tiyatro Oyunu Sahneledi

Kastamonu’da görme engelli bireylerden oluşan “Ekip Moni” tiyatro ekibi, komedi oyunu ile seyircilerden büyük alkış aldı.

Görme Engelli Bireyler Tiyatro Oyunu  Sahneledi
25.05.2022
617
A+
A-

Kastamonu Görme Engelliler Derneği’nin kurduğu “Ekip Moni” tiyatro ekibi, “Hayata Farklı Bakıyoruz” isimli komedi oyunu ile izleyiciyle buluştu. 13 görme engelli oyuncu kadrosuyla oynanan tiyatro oyunu yoğun ilgi gördü.


Kastamonu Belediyesi Nikah Salonu’nda 2 perde oynanan tiyatro oyunu Vali Avni Çakır, eşi Bahar Çakır ve vatandaşların katılımlarıyla gerçekleşti. Vali Avni Çakır, sahnelenen oyunu şu sözlerle değerlendirdi: “Sanatın, sanatçının engel tanımadığını burada gösterdiler. O yüzden başta yönetmen arkadaşımıza olmak üzere tüm engelli arkadaşlarımıza, tüm sanatçılarımıza teşekkür ediyoruz.’’

Yoğun çaba ve büyük emek ile bir başarı ortayakoyan tiyatro ekibi sahneledikleri oyun ile izleyenlerden tam not aldı.  


Görme engelli bireyler olarak güzel bir projeye imza attıklarını ifade eden dernek üyesi ise “İnsanlar hayalleri kadar vardır. Hayalin olduğu sürece hayata bağlanıyorsun. Bizim de büyük hayallerimiz, büyük hedeflerimiz var. Görme engelli bireyler olarak eve kapanmak yerine devamlı dışarıdayız ve bir şeyler üretme peşindeyiz” şeklinde konuştu.

Haber/ Fotoğraf: Yasin Özdemir

ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.