Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültemizde Özel Yetenek Sınavı Gerçekleştirildi

Üniversitemiz Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Özel Yetenek Sınavı, 1 Eylül 2021 tarihinde Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Binasında gerçekleştirildi.

Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültemizde Özel Yetenek Sınavı Gerçekleştirildi
06.09.2021

Üniversitemiz Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Özel Yetenek Sınavı, pandemi kurallarına uygun bir şekilde, 1 Eylül 2021 tarihinde Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Binasında gerçekleştirildi. Plastik Sanatlar ( Geleneksel Türk Sanatları, Grafik Tasarımı, Seramik ve Cam, Resim) ve Müzikoloji alanlarına 200 adayın başvuru yaptığı yetenek sınavına 84 aday katıldı.

Sınav sonuçlarına göre kazanan öğrencilerin kayıtları, 6-7 Eylül 2021 (Asil Kayıtlar), 9-10 Eylül 2021 (Yedek Kayıtlar) tarihlerinde Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi öğrenci işleri bürosu tarafından yapılacak.

Özel yetenek sınavı sonuçlarına ulaşmak için tıklayınız.