Havacılık Yönetimi Bölümü’nden Kadınlar Günü Etkinliği

Üniversitemiz Havacılık Yönetimi Bölümü öğrencileri, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında gerçekleştirdikleri etkinlikte Üniversitemizde görev yapan kadın öğretim elemanlarına ve personele maket uçak hediye ettiler.

Havacılık Yönetimi Bölümü’nden Kadınlar Günü Etkinliği
09.03.2022

Üniversitemiz  Sivil Havacılık Meslek Yüksekokulu Havacılık Yönetimi Bölümü öğretim üyeleri Doç. Dr. Engin Kanbur, Dr. Öğr. Üyesi Cihan Özorak ve bölüm öğrencileri, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla kağıttan yaptıkları maket uçakları, Üniversitemiz bünyesinde görev yapan kadın öğretim elemanlarına ve personele hediye ettiler. Yaptıkları etkinlikten dolayı mutluluk duyduklarını ifade eden Havacılık Yönetimi Bölümü 3. sınıf öğrencisi Aslıhan Yalçın, “Bölümümüz bünyesinde böyle bir etkinlikte yer aldığım için çok mutlu oldum. Bu etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür etmek istiyorum. Kadınlarımıza sadece bugün değil her gün hak ettikleri sevgi ve saygıyı gösterelim. İnsanlığın devamı için olmazsa olmaz kadınlarımız, her gününüz kutlu olsun” şeklinde konuştu.

Haber: Gizem Azboy