“İletişim Günleri” Etkinliğine BRTV Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çetinkaya Konuk Oldu

Fakültemizde “İletişim Günleri” kapsamında düzenlenen söyleşiye Batı Karadeniz’in Karabük’te yayın yapan Televizyon Kanalı BRTV Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çetinkaya konuk oldu.

“İletişim Günleri” Etkinliğine BRTV Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çetinkaya Konuk Oldu
28.12.2021
686
A+
A-

Fakültemizde “İletişim Günleri” kapsamında, konferans salonunda düzenlenen söyleşiye Batı Karadeniz’in Karabük’te yayın yapan televizyon kanalı BRTV Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çetinkaya konuk oldu. İletişim Medya ve Halkla İlişkiler Topluluğu’nun organize ettiği programa Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Muharrem Çetin, öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı.


Konuşmasında meslek hayatındaki deneyimlerinden bahseden Mehmet Çetinkaya, haberciliğin kutsal bir meslek olduğunu, aynı zamanda çeşitli zorlukların da bu işin bir parçası olduğunu ifade ederek; “Sürekli olarak yurtdışı seyahatleri geçiriyorum ve buralarda birbirinden farklı olaylara tanık olup hayatlara dokunuyoruz. Bu çok kutsal bir meslek. Her türlü zorluklara elbette maruz kalıyoruz. Fakat önemli olan yaptığınız mesleği sevmeniz ve ona sahip çıkmanızdır ” şeklinde konuştu. Çetinkaya, BRTV’nin kuruluş hikayesinden de bahsederek, yurt içi ve yurtdışında yaptıkları haberlerden örnekleri öğrencilerle paylaştı.

Habercilik alanında faaliyet göstermek isteyen öğrencilerin her daim yanlarında olacaklarını sözlerine ekleyen Çetinkaya, konuşmasını tamamladıktan sonra, katılımcılardan gelen soruları yanıtladı. Program, Prof. Dr. Muharrem Çetin’in, Mehmet Çetinkaya’ya hediye takdim etmesiyle sona erdi.




YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.