Kanlıgöl İlkokulu’na Teknik Gezi

Kastamonu Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Eğitimi Anabilim Dalı öğretim üyesi Doç. Dr. Hafife Bozdemir Yüzbaşıoğlu koordinesinde, Kastamonu iline bağlı İhsangazi ilçesi, Kanlıgöl İlkokulu’na teknik gezi düzenlendi.

Kanlıgöl İlkokulu’na Teknik Gezi
04.12.2021
762
A+
A-

Kastamonu Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Eğitimi Anabilim Dalı öğretim üyesi Doç. Dr. Hafife Bozdemir Yüzbaşıoğlu koordinesinde, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nihat Kılıç ve Kanlıgöl İlkokulu Müdürü Murat Çetinkaya‘nın ev sahipliğiyle Kastamonu iline bağlı İhsangazi ilçesi Kanlıgöl İlkokulu’na teknik gezi düzenlendi.

Geziye “Sınıf Öğretmenliği Üniversite Topluluğu (SÖĞÜT)”, “Belki de Sensin” öğrenci toplulukları ve Kastamonu Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nde okuyan uluslararası öğrenciler katıldı. Düzenlenen günübirlik teknik gezide, okulun kütüphanesinde, yemekhanesinde ve sınıflarında boyama ve güzelleştirme çalışmaları yapıldı. Bu çalışmaların yanı sıra ihtiyacı olan öğrencilere, giyim ve kırtasiye yardımı yapıldı.

Eğitim Fakültesi öğrencilerinin sosyal sorumluluk bilinci edinmelerini sağlamak amacıyla düzenlenen teknik gezi, okul bahçesine kurulan Gösteri Deneyleri ve Çocuk Oyunları Atölyelerine öğrencilerin katılımıyla gerçekleşen çeşitli etkinliklerin yapılmasıyla sona erdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.