Kastamonu Belediyespor Şampiyon Oldu

Kastamonu Belediyespor, Yenimahalle Belediyespor’u 29-28 yenerek sezonun bitmesine bir hafta kala lig şampiyonluğunu ilan etti.

Kastamonu Belediyespor Şampiyon Oldu
22.05.2022
547
A+
A-

Türkiye Hentbol Kadınlar Süper Ligi’nde 21. haftada oynanan maçta, Kastamonu Belediyespor, Yenimahalle Belediyespor’u 29-28 yenerek sezonun bitmesine bir hafta kala şampiyonluğunu ilan etti.

Karşılaşmanın ilk yarısı Yenimahalle’nin 19-15 üstünlüğü ile biterken, ikinci yarı hızlı ataklar yaparak attığı goller ile Kastamonu Belediyespor rakibini 29-28 yendi.

Maç sonunda Şampiyon Kastamonu Belediyespor için kupa töreni düzenlendi. Takım oyuncuları tek tek madalyalarını aldıktan sonra şampiyonluk kupasını büyük bir coşkuyla havaya kaldırdı. Oyuncuların bu sevincine taraftar da ortak oldu. Kastamonu Belediyespor, Hentbol Kadınlar Türkiye Kupası’nın ardından Süper Lig şampiyonluğuyla beraber 2021-2022 sezonunda evine yine kupa getirmiş oldu.

Karşılaşmanın ardından değerlendirmede bulunan Kastamonu Belediyespor Antrenörü Serpil İskenderoğlu, son ana kadar mücadele ettikleri maçın seyir keyfinin yüksek olduğunu söyledi. Antrenör İskenderoğlu, “Çok mutluyum, çok gururluyum… Sanki sezonun son maçı gibi gözüküyor ama bizim için final maçı gibi oldu. O yüzden bu maçın stresi de vardı. Kupa buraya kadar gelmişken göndermek olmazdı, almasını bildik…” şeklinde konuştu.

Kastamonu Belediyespor oyuncusu Kübra Sarıkaya ise “Çok gururluyum, maçı kendi evimizde kazanarak kupaya ulaştığımız için. Bugün çok zor bir maç oldu ama seyir zevki yüksek bir maç da oldu aynı zamanda. Biz çok iyi bir takımız, Yenimahalle de iyi bir takım. Kastamonu halkına bu kupayı armağan ediyoruz. Seneye görüşmek üzere.” dedi.

Haber/Fotoğraf-Büşra Sarıdoğan

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.