KASTAMONU İLETİŞİM ARAŞTIRMALARI DERGİSİ ULAKBİM TR DİZİN’DE

Fakültemizin akademik yayın organı “Kastamonu İletişim Araştırmaları Dergisi (KİAD)” ULAKBİM TR Dizin’de taranmaya başladı.

KASTAMONU İLETİŞİM ARAŞTIRMALARI DERGİSİ  ULAKBİM TR DİZİN’DE
01.03.2022

2018 yılında, Kastamonu Üniversitesi İletişim Fakültesi bünyesinde yayın hayatına başlayan; sosyal bilimler ve iletişim disiplinin kesiştiği tüm alanlarla ilgili kuramsal ve uygulamaya yönelik çalışmaların yer aldığı ulusal hakemli elektronik dergi “Kastamonu İletişim Araştırmaları Dergisi (KİAD)”, ULAKBİM TR Dizin’de taranmaya başladı.

Türkiye’nin bilimsel bilgi birikimini yansıtacak çalışmaları geliştirmeyi hedefleyerek ulusal ve bilimsel içeriğe elektronik ortamda erişilmesine imkân sağlayan ULAKBİM TR Dizin’e giren ve Güz (Aralık) ile Bahar (Haziran) olmak üzere yılda iki kez çıkan KİAD’da, iletişim akademisyenleri başta olmak üzere, sosyal bilimler alanındaki araştırmacılarının çalışmaları yayınlanıyor.

Kastamonu İletişim Araştırmaları Dergisi’ne ulaşmak için tıklayınız.