Kastamonu Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nde “Küçük Üniversiteliler Etkinliği”

Üniversitemiz Eğitim Fakültesi’nde, Fakültenin Dekanı Prof. Dr. Ahmet KAÇAR’ın katılımıyla “Küçük Üniversiteliler Etkinliği” gerçekleştirildi.

Kastamonu Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nde “Küçük Üniversiteliler Etkinliği”
04.12.2021

Üniversitemiz Eğitim Fakültesi’nde, “Küçük Üniversiteliler Etkinliği” düzenlendi. TEMA Koleji sınıf öğretmenleri Hasan Tahsin Salur, Büşra Yılmaz ve TEMA Koleji 2. sınıf öğrencilerinin Eğitim Fakültesi’ne ziyaretiyle gerçekleşen Etkinlikler, Fakültenin Dekanı Prof. Dr. Ahmet KAÇAR’ın katılımıyla, Sınıf Eğitimi Anabilim Dalı öğretim üyesi Doç. Dr. Hafife Bozdemir Yüzbaşıoğlu’nun koordinesi ve rehberliğinde yürütüldü.

Fakülte ve okul işbirliğiyle yapılan etkinlikler kapsamında Sınıf Eğitimi Anabilim Dalı Fen Bilgisi Laboratuvarında deneyler yapıldı, Dekanı Prof. Dr. KAÇAR ziyaret edildi, fakültede bulunan açık hava dersliği kullanıldı. Deneyler esnasında Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Bölümü öğrencileri de gönüllü olarak rehberlik yaptılar.