Kastamonu’da Girişimcilik Ekosistemini Genişletmek Üzere 3 Kuruluş Bir Araya Geldi

Kastamonu’da “Girişimcilik Ekosistemini Genişletmek” üzere Kastamonu Teknokent A.Ş. ve Kastamonu Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi A.Ş. ile Kastamonu İş Geliştirme Merkezi (İŞGEM) Ltd. Şti. bir araya gelerek iyi niyet ve işbirliği protokolü imzaladı.

Kastamonu’da Girişimcilik Ekosistemini Genişletmek Üzere 3 Kuruluş Bir Araya Geldi
23.12.2020
949
A+
A-

Kastamonu Teknokent A.Ş. ve Kastamonu Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi A.Ş. ile Kastamonu İş Geliştirme Merkezi (İŞGEM) Ltd. Şti. arasında Kastamonu’da girişimcilik ekosistemini genişletmek ve güç birliği yapmak amacıyla iyi niyet ve işbirliği protokolü imzalandı. İmza törenine Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal, Kastamonu Teknokent Genel Müdürü Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Kasım Yenigün, Kastamonu İŞGEM Ltd. Şti. Müdürler Kurulu Başkanı Dursun Ergin ve Kastamonu İŞGEM Yöneticisi Abdullah Burak Livan katıldı.

İmzalanan protokolde Kastamonu Teknokent ve Kastamonu İŞGEM bünyesinde faaliyet gösteren firmaların kurumsal kapasitelerini artırılması, firmalara Fikri ve Sınai Mülkiyet Hakları ve akademik danışmanlık konularında destekler sağlanması ile birlikte kurumsal vizyonun geliştirmesi, yeni iş ağlarına dâhil olunması, ulusal ve uluslararası büyüklükte projeler geliştirilmesi konularına yer verildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.