KÜBİG TTO A.Ş. ve Kastamonu Teknokent A.Ş. Imagine Tomorrow 2020’de Yer Aldı

29.02.2020

Avrasya Yükseköğretim Zirvesi (EURIE) kapsamında Imagine Tomorrow 2020 Uluslararası Girişimcilik ve İnovasyon Etkinliği 19-21 Şubat tarihleri arasında bu yıl 5’inci kez düzenlendi. Etkinlikte Üniversitemiz KÜBİG TTO ve Kastamonu Teknokent A.Ş. markalarıyla yer aldı.

Yaklaşık 100 start-up firmasının ve 400’e yakın girişimcinin katıldığı etkinlikte, 20’den fazla yatırım fonu yer aldı. Kastamonu Teknokent’in ile KÜBİG TTO’nun kuruluş aşamaları ve şirketleşmesi ve hedefleri kamu-üniversite-sanayi işbirliği ile işbirliğini daha verimli hale getirerek şehrimize ve ülkemize sağlayacağı katkılar, Kastamonu Teknokent’te yer almak isteyen Akademisyen, Girişimci, Ar Ge firması ve diğer proje başvuruları için yapması gerekenler, Ormancılık ve Tabiat Turizmi alanında ihtisas üniversitesi olan Üniversitemizin yaptığı çalışmalar hakkında ziyaretçilere bilgiler verildi.