KUZKA İle İşbirliği Protokolü İmzalandı

KUZKA İle İşbirliği Protokolü İmzalandı
02.03.2020
1.064
A+
A-

Üniversitemiz ve Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA) arasında 27 Şubat 2019 tarihinde Rektörlük makamında Üniversitemize, KUZKA tarafından ihtisaslaşma sahasında yönetim danışmanlığı desteği verilmesi planlanan işbirliği protokolü imzalandı.

“Kastamonu Üniversitesi Ormancılık ve Tabiat Turizmi İhtisaslaşma Stratejik Yol Haritası” başlıklı işbirliği protokolü Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal ve KUZKA Genel Sekreteri Dr. Serkan Genç tarafından imzalandı. İmza törenine Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Vekili ve Ormancılık ve Tabiat Turizmi İhtisaslaşma Koordinatörü Prof. Dr. Ömer Küçük, Rektör Yardımcısı Vekili Prof. Dr. Mehmet Atalan katıldı.

İmzalanan protokol kapsamında ihtisaslaşma vizyonu, ana ve alt iş hedeflerinin belirlenmesi, hedeflere ulaşmak için uygulanacak stratejiler, strateji ağacının farklı seviyelerinde birim ve kişi bazında performans ölçümüne imkan tanıyan bir performans değerlendirme sistemi ve ihtisaslaşma sürecinin yönetim yapısının ve izleme değerlendirme sisteminin oluşturulması amaçlanıyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.