Müzik Eğitimi Ana Bilim Dalı Öğrencilerinden Gitar Konseri

Kastamonu Üniversitesi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Müzik Eğitimi Ana Bilim Dalı öğrencileri Ahmet Yesevi Konferans Salonu’nda “Gitar Konseri” gerçekleştirdi.

Müzik Eğitimi Ana Bilim Dalı Öğrencilerinden Gitar Konseri
31.05.2022

Kastamonu Üniversitesi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Müzik Eğitimi Ana Bilim Dalı’nda yürütülen Gitar Dersi’nin öğrencileri Ahmet Yesevi Konferans Salonu’nda “Gitar Konseri” gerçekleştirdi. Konsere, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Kaçar, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. İlhan Özgül, akademisyenler ve öğrenciler katıldı. Müzik Eğitimi Ana Bilim Dalı Dr. Öğr. Üyesi Okan Yungul öncülüğünde hazırlanan konserde 2. 3. ve 4. Sınıf gitar öğrencileri, eserlerini solo ve oda müziği performansları ile seslendirdi.

İki bölümden oluşan ve yoğun ilgi gören konserin ardından Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. İlhan Özgül, Dr. Öğr. Üyesi Okan Yungul’a çiçek takdim etti.