Öğrencilerimiz Uluslararası Ankara Marka Buluşmalarına Katıldı

17.01.2020

İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü 4. Sınıf öğrencileri, İletişim Fakültesi Dekanı Prof Dr. Muharrem Çetin, Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü öğretim üyeleri Dr. Öğr. Üyesi Zübeyde Süllü, Dr. Öğr. Üyesi Veysel Karani Şüküroğlu ve Arş. Gör. Meryem Salar eşliğinde, Ankara Ticaret Odası tarafından organize edilen “Uluslararası Ankara Marka Buluşmaları”na katıldılar.

ATO Congresium International Convention & Exhibition Convention Center’da 28-29-30 Kasım 2019’da düzenlenen etkinliklerin ikinci gününe, Ulusal Marka Konseyi’nden Reklamcı ve Marka Danışmanı Necdet Kara’nın davetlisi olarak katılan Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü öğrencilerimiz mesleki bilgi ve görgülerini geliştirdiler. Öğrencilerimiz Marka Buluşmaları kapsamında birçok marka sahibi, marka danışmanı, reklamcı, halkla ilişkiler ve iletişim uzmanını dinleme ve diğer etkinliklere katılma şansı buldular.