ÖĞRENCİLERİMİZE VİZELERE ÖZEL ÇORBA İKRAMI

Üniversitemiz Bilgehan Bilgili Merkez Kütüphanesinde, vize sınavlarına özel çorba ikramı yapılmaya başladı.

Güz dönemi vize sınavlarının başlamasıyla öğrenciler, ders çalışmak için soluğu Bilgehan Bilgeli Merkez Kütüphanesinde alırken, kütüphanede vize haftası boyunca 21.00-22.00 saatleri arasında çorba ikramı yapılacağı bilgisi paylaşıldı. “Ara Sınavlarda Çorbalar Bizden” sloganıyla öğrencilere sıcak çorba dağıtan kütüphanede ayrıca mesai saatleri de güncellendi. Bu dönemde Üniversitemiz Yönetimi, vize haftası boyunca kütüphanenin çalışma saatleri hafta içi 08.30- 23.00 ve hafta sonu 09:00-23:00 olacak şekilde değiştirdi.

Öğrencilerin eğitim-öğretim olanaklarında her türden iyileştirmeyi öncelikli olarak gözeten üniversitemizin yaptığı düzenlemeler, öğrencilerin de yüzünü güldürdü.