Ormancılık ve Tabiat Turizmi Odak Grup Toplantısı Düzenlendi

“Ormancılık ve Tabiat Turizmi İhtisaslaşma Stratejik Yol Haritası” çalışmaları kapsamında, Ormancılık ve Tabiat Turizmi paydaşları 30 Haziran – 01 Temmuz 2020 tarihinde, Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA) ile Kastamonu Üniversitesi iş birliğinde Execution Partners tarafından düzenlenen online odak grup toplantılarında bir araya geldi.

Ormancılık ve Tabiat Turizmi Odak Grup Toplantısı Düzenlendi
07.07.2020

30 Haziran 2020 tarihinde “Ormancılık” ve 01 Temmuz 2020 tarihinde “Tabiat Turizmi” konulu online grup toplantısında buluşan katılımcılar, “Kastamonu Üniversitesi’nin İhtisaslaşma Gelecek Vizyonu”, “Üniversitenin Öncelikli Hedefleri, Kritik Başarı Faktörleri ve Stratejik Aksiyonları” ile “Genel Değerlendirmeler” başlıkları altında ihtisaslaşma yol haritasına ilişkin değerlendirmeler yaptı. Toplantılara; Rektör Yardımcısı Ormancılık ve Tabiat Turizmi İhtisaslaşma Koordinatörü Prof. Dr. Ömer Küçük, Turizm Fakültesi Dekanı Koordinatör Yardımcısı Prof. Dr. Kutay Oktay, KUZKA Genel Sekreteri Dr. Serkan Genç, dekanlar, akademisyenler, kamu kurum ve kuruluşların yöneticileri, özel sektör ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile danışmanlık firmasının temsilcileri katıldı.