Prof. Dr. Ömer Küçük Öğrencilere Proje Döngüsü Eğitimi Verdi

Üniversitemiz Rektör Yardımcısı ve İhtisaslaşma Koordinatörü Prof. Dr. Ömer Küçük, üniversitemiz öğrencilerine “Proje Döngüsü Eğitimi” verdi.

Prof. Dr. Ömer Küçük Öğrencilere Proje Döngüsü Eğitimi Verdi
26.01.2022
678
A+
A-

Üniversitemiz Rektör Yardımcısı ve İhtisaslaşma Koordinatörü Prof. Dr. Ömer Küçük, öğrencilere “Proje Döngüsü Eğitimi” verdi. Gençlik ve Spor Bakanlığı’na bağlı Genç Ofis binasında gerçekleşen seminerde Prof. Dr. Küçük, katılımcılara eğitim ve iş hayatına ilişkin bilgiler aktardı. Öğrencilere kendi işlerini kurmaları konusunda önerilerde bulunan Prof. Dr. Küçük, “Düşüncelerinizi projelendirin.  Üniversitemiz içerisinde girişimcilik adına Gençlik ve Spor Bakanlığı, TÜBİTAK, Erasmus, KUZKA Destekleri gibi alanlar var. Bunlardan faydalanabilirsiniz.  Fikirlerinizi projelendirerek somutlaştırıp Network ağı kurmanız gerekiyor.  Projenizi geliştirirken her türlü adımı atlamadan izlemelisiniz. Projede hedef kitle ve paydaşlarınızı belirleyin. Sektöre yönelik hazırlanan projelerde ilgili kişilere başvuru yapabilirsiniz” şeklinde konuştu.


Prof. Dr. Ömer Küçük, İnsanların sadece eğitim alanında değil, farklı faaliyetlerde de kendilerini geliştirmeleri gerektiğine dikkati çekti. Sunum, Üniversitemiz Rektör Yardımcısı ve İhtisaslaşma Koordinatörü Prof. Dr. Ömer Küçük’ün öğrencilerden gelen soruları yanıtlamasının ardından sona erdi.

Haber/ Fotoğraf: Yasin Özdemir- Enes Özcan

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.