Rektörümüzden Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti’ne Ziyaret

Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal, İletişim Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Muharrem Çetin ile birlikte Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti Hizmet Binasını ziyaret etti.

Rektörümüzden Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti’ne Ziyaret
13.12.2021
580
A+
A-

Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal, İletişim Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Muharrem Çetin ile birlikte Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti Hizmet Binasını ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarette, Kastamonu basınının önemine ve etkin rolüne değinen Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal, Kastamonu Gazeteciler Cemiyet Başkanı Erkan Yılmaz ile Kastamonu’daki yerel ve ulusal basın mensuplarıyla Üniversite içerisinde gerçekleştirilen proje ve çalışmalar hakkında konuştu.

Rektör Prof. Dr. Topal; “Köklü geçmişi ile basın tarihinde saygın bir konuma sahip olan Kastamonu basını, kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi hususunda sorumlu ve yapıcı çalışmalarına devam ediyor. Bu vesileyle tüm gazeteci arkadaşlarımıza teşekkür ediyor, bu kıymetli görevi üstlenen gazetecilerimize mesleki hayatlarında başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Ziyarette Kastamonu Cemiyet Başkanı Erkan Yılmaz, Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal’a hediye takdim ederek,  ziyaretlerinden ötürü teşekkürlerini sundu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.