Resim-İş Öğrencilerinden Bartın’da Sergi

Resim-İş Öğrencilerinden Bartın’da Sergi
16.01.2020
1.230
A+
A-

Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Resim-İş Öğretmenliği öğrencileri 27-28 Aralık 2019 tarihleri arasında Bartın’da ‘’Kesitler I’’ isimli resim sergisi düzenledi.

Dr.Öğretim Üyesi Sema Kara’nın danışmanlığında açılan sergide 23 eser sanatseverlerle buluştu. ‘’Kesitler I’’ isimli resim sergisinin açılış törenine Bartın Başkan Yardımcısı Sayın Ahmet Kömeç, Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Meclis Üyesi Sayın Tuncay Maden, Belediye Başkanı Özel Kalemi Sayın Sevgi Dalcı, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Yusuf Varnalı, kamu kurum ve kuruluşlarının değerli temsilcileri ve çeşitli misafirler katıldı.

Dr. Öğretim Üyesi Sema KARA konuşmasında ‘’ Çağdaş dünyaya yetişebilmenin medeniyet yolculuğunda tüm ulusların esas amacının bilim ve teknolojinin yanı sıra kültür ve sanat alanında da büyük yol kat edilmesinin gerekliliğini ve Kastamonu Üniversitesi olarak birçok alanda anlamlı işlere imza atmaya devam ettiklerini açıkladı. Kara ‘’Eserleriyle sergiye katılan genç öğretmen adayı arkadaşlara iyi dilek ve temennilerini ’’sundu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.