Salim Kadıbeşegil Kurumsal İtibar Yönetimi Hakkında Konferans Verdi

Salim Kadıbeşegil Kurumsal İtibar Yönetimi Hakkında Konferans Verdi
17.01.2020
898
A+
A-

Stratejik İletişim Yönetimi alanında akademik ve profesyonel birikimleri bulunan Kurumsal İletişim ve Halkla İlişkiler Uzmanı Salim Kadıbeşegil, İletişim Fakültesi Reklam Atölyesi’nin konuğu oldu ve Kurumsal İtibar Yönetimi Konferansında öğrencilerle bir araya geldi. Konferansa İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Muharrem Çetin ile beraber Dr. Öğr. Üyesi Zübeyde Süllü, Dr. Öğr. Üyesi Veysel Karani Şüküroğlu, Arş. Gör. Meryem Salar, Arş. Gör. Halil Taştekin ve çok sayıda öğrenci katıldı.

İletişim Fakültesi Konferans Salonu’nda düzenlenen konferansta, Kadıbeşegil, insanın bir rotasının olması gerektiğini belirterek; “Gideceğimiz yeri bilmeniz lazım. Nereye doğru yolculuk yapacağınızı sizden daha iyi kimse bilemez. Bunu ancak siz kendiniz bilebilirsiniz. Böyle bir vizyonunuz varsa bunun altına bilgi, gözlem ve deneyim eklemeniz lazım. Yapınıza, karakterinize, yapmak istediklerinize uygun kariyer destek alanları bulmanız, inşa etmeniz, merak etmeniz, araştırmanız ve paylaşmanız gerekli” dedi.

Kadıbeşegil, kurulan ilişkilerin önemine de dikkat çekerek; “Kaliteli ve nitelikli ilişkiler önemli. Sizin vizyonunuzun altını doldurmak konusunda elinizden tutacak kişiler önemli. O kişilerin mutlaka size verecekleri şeyler vardır, yeter ki siz almak isteyin, niyet belirtin. Benim hayatımda 4-5 tane mentorum var. Eksik duyduğum yerleri doldurmak konusunda, ilişkiler ağımda en doğru olduğunu düşündüğüm insanlar var. Birisinden etik konusunu, birisinden ekolojik dönüşümü, bir tanesinden sürdürülebilirliği öğrendim; bunlar yaşı benden ileride olan ve hayatın çok farklı alanlarında olan çok önemli deneyim, birikim ve gözlemleri olan insanlardı” ifadelerine yer verdi.

Kadıbeşegil son olarak; “Hayatta nelerden vazgeçebileceğinizi biliyorsanız önünüz, yolunuz şansınız açık. Sizi kimse tutamaz” dedi.

Konferansın ardından İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Muharrem Çetin, Kadıbeşegil’e çiçek verdi ve teşekkür etti. Kadıbeşegil de  Dekan Prof. Dr. Muharrem Çetin’e bir kitabını hediye etti ve konferanstan duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkürlerini sundu. 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.