Temel Düzey Girişimcilik Programı Dördüncü Hafta Eğitimleri ile Devam Ediyor

Kastamonu Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi tarafından Girişim Geliştirme Programı’nın başlangıç aşaması olarak planlanan “Temel Düzey Girişimcilik Programı” dördüncü hafta eğitim ve söyleşileri ile devam ediyor.

07.05.2021
813
A+
A-

Kastamonu Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi tarafından Girişim Geliştirme Programı’nın başlangıç aşaması olarak planlanan “Temel Düzey Girişimcilik Programı” 7-8 Mayıs 2021 tarihlerini kapsayan dördüncü hafta eğitim ve söyleşileri ile devam ediyor.

İlk yarısı geride kalan programın dördüncü haftasında, 7 Mayıs tarihinde E-ticaret Mutfağı kurucusu Canan Bağkan “E-Ticareti Mutfağında Öğrenmek” konulu eğitimi verirken; 8 Mayıs tarihinde ise Kastamonu Üniversitesi Ormancılık ve Tabiat Turizmi İhtisaslaşma ve Kamu-Üniversite-Sanayi İşbirliği Merkezi Koordinatörlüğü Öğretim Elemanı Öğr. Gör. Berkan Güngör “Etkili İletişim ve Sunum Teknikleri” ile programa katkı sunacak.

Ayrıca haftanın programında Harran Üniversitesi’nden Dr. Öğr. Üyesi Hakan Gülerce “Sosyal Girişimcilik”; eğitimci-yazar Halis Kuralay ise “Girişimci Ruh Engel Tanımaz” başlıklı söyleşileri ile genç girişimci adaylarıyla buluşacak. 
Programın dördüncü haftasının ardından bir haftalık bayram arası verilecek. Beşinci hafta programı 21-22 Mayıs tarihlerindeki eğitim ve söyleşiler ile devam edecek. 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.