Temel Düzey Girişimcilik Programı Eğitimleri Başvuruları Başladı

Kastamonu Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi, Kastamonu Teknokent A.Ş. Kuluçka Merkezi’nde yapılandırılan Girişim Vadisi markalı Girişim Geliştirme Programı’nın başlangıç aşaması olan “Temel Düzey Girişimcilik Programı” eğitimleri başlıyor.

Temel Düzey Girişimcilik Programı Eğitimleri Başvuruları Başladı
26.03.2021
897
A+
A-

Kastamonu Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi, Kastamonu Teknokent A.Ş. Kuluçka Merkezi’nde yapılandırılan Girişim Vadisi markalı Girişim Geliştirme Programı’nın başlangıç aşaması olan “Temel Düzey Girişimcilik Programı” eğitimleri, 12 Nisan-28 Mayıs tarihleri arasında çevrimiçi olarak düzenlenecek.

16 Mart-31 Mart tarihleri arasında başvuruları alacak olan programa üniversite son sınıf öğrencileri ve mezunlar müracaat edebilecek. Başvurular, Kastamonu Teknokent A.Ş. internet sayfası https://teknokent.kastamonu.edu.tr ve Kastamonu Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi A.Ş.’nin internet sayfası https://tto.kastamonu.edu.tr adresleri üzerinden kabul edilecek. “Temel Düzey Girişimcilik Programı” eğitimleri için girişimci adaylarına verilecek 40 saatlik çevrimiçi eğitim programının tamamlanmasının ardından düzenlenecek törenle katılımcılara sertifika verilecek.

Program ile ilgili açıklama yapan T.T.O. A.Ş. Genel Müdürü Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kasım Yenigün; “Kastamonu Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi, Teknokent’imiz bünyesinde kurulan Kuluçka Merkezi’nde vereceği nitelikli girişimcilik eğitimleri ile artık üniversite son sınıf öğrencilerini ve mezunlarını girişimcilik ekosistemine ulaştırmayı hedefliyor” ifadelerini kullandı.

Prof. Dr. Yenigün; “Mevcut bahar dönemi içerisinde girişimcilik ve benzeri dersleri alan bütün öğrenciler için de son derece değerli bir eğitim, bilgilendirme ve aslında uygulama programı da gerçekleştirilmiş olacak. Bu aşamadan sonra iyi bir girişim fikri olan ya da bu programa devam etmek isteyen bütün öğrencileri, mezunları ve katılımcılarımızı nasip olursa yüz yüze devam edecek olan girişimcilik programlarına davet edilecekler ve inşallah katılımcılarımızdan Kastamonu’nun yüz akı olan girişimciler çıkacaktır. Bu müjdeyi de keyifle kamuoyuna ve halkımıza duyurmuş olalım“ şeklinde konuştu.

Kastamonu Teknokent A.Ş. ekibi de, “Neden Olmasın” diyen, problem çözmeye yönelik yenilikçi, ölçeklenebilir ve inovatif fikri olan, çalışmayı seven, pes etmeyen, kararlı, hayallerinin peşinden gidecek tüm cesur yürekleri yapılacak destek ve geliştirme eğitimlerine beklediklerini dile getirdiler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.