Üniversitemiz Akademik Personeli İftar Yemeğinde Bir Araya Geldi

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal akademik personel ile iftar yemeğinde bir araya geldi.

Üniversitemiz Akademik Personeli İftar Yemeğinde Bir Araya Geldi
20.04.2022
520
A+
A-

Üniversitemiz Merkez Yemekhanesi’nde düzenlenen iftar yemeğinde Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal, Üniversitemiz yönetimi ve akademisyenleri ile bir araya geldi.

Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan iftar yemeğinde Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal bir konuşma gerçekleştirdi. Ramazan ayında böyle bir etkinlikte Üniversitemiz personeli ile bir arada bulunmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal, “Ramazan ayı vesilesiyle bir aradayız. Kadim medeniyetimizin bariz vasıflarından bir tanesi olan yardımlaşmanın ve dayanışmanın öne çıktığı bu ayda iftarlarımız, Üniversitemizde öğrencilerimizle birlikte devam ediyor. Bugün de sizlerle beraber olduk. Ramazan ayı inşallah hem Üniversitemizde hem de ilimizde birliğin, beraberliğin, huzurun pekişmesine vesile olur” diye konuştu.


Sözlerini Üniversitemiz içerisinde gerçekleşen etkinlik ve projelere yer vererek sürdüren Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal, “Bu mübarek ayın hem Üniversitemize hem milletimize hayırlı olmasını diliyor, Üniversitemiz tarafından tertip edilen bu iftar yemeğine iştiraklerinizden dolayı her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” şeklinde konuşmasını tamamladı.


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.