Üniversitemiz Bünyesinde Faaliyet Gösteren Bilimsel Dergilerin Editörleri Bir Araya Geldi

Üniversitemiz çatısı altında yayımlanan bilimsel dergilerin editörleri, yapılan toplantı ile bir araya geldi.

22.02.2021

Üniversitemiz bünyesinde faaliyet gösteren bilimsel dergilerin editörleri bir araya geldi. Toplantıda, editörler tarafından, dergiler için gerçekleştirilen çalışmalar, yayın sayısının ve kalitesinin artması için belirlenen hedefler ile uluslararası standartlarda dergi yayını için yapılması gereken hususlar paylaşıldı. Toplantının sonunda dergilerin aynı yönerge altında faaliyetlerini sürdürmesi konusunda editörler ile görüş birliğine varıldı.

Kastamonu Üniversitesi Bilimsel Dergilerine Ulaşmak İçin Tıklayınız.