Üniversitemiz Çölleşme ve Erozyonla Mücadele İçin Harekete Geçti

“Ormancılık ve Tabiat Turizmi” alanında ihtisas üniversitesi olarak belirlenen üniversitemizin Rektörlük Binasında, Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal ile Çölleşme ve Erozyonla Mücadele Genel Müdürü Nurettin Taş arasında, 23 Haziran 2020 tarihinde, “Araştırma-Geliştirme Konularına Ait Protokol” imzalandı.

Üniversitemiz Çölleşme ve Erozyonla Mücadele İçin Harekete Geçti
26.06.2020

“Ormancılık ve Tabiat Turizmi” alanında ihtisas üniversitesi olarak belirlenen üniversitemizin Rektörlük Binasında, Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal ile Çölleşme ve Erozyonla Mücadele Genel Müdürü Nurettin Taş arasında, 23 Haziran 2020 tarihinde, “Araştırma-Geliştirme Konularına Ait Protokol”  imzalandı. İmzalanan protokol ile Kastamonu Üniversitesinin öncelikli alanları, “Bölgesel Kalkınma Odaklı Misyon Farklılaşması ve İhtisaslaşma Projesi” kapsamında “Ormancılık ve Tabiat Turizmi” alanları ve ÇEM Genel Müdürlüğü’nün tematik öncelikli alanlarına ait araştırma projelerinin işbirliği ile hazırlanması, desteklenmesi, yürütülmesi ve yayınlanması, ayrıca ulusal veya uluslararası eğitim ve bilimsel faaliyetlerde ortaklık gerçekleştirilmesi hedefleniyor.