Üniversitemiz Genç TEMA Gönüllüleri Farkındalık Eğitimi Verdi

Üniversitemizde “Sıfır Atık Projesi” kapsamında farkındalık eğitimi verildi.

Üniversitemiz Genç TEMA Gönüllüleri Farkındalık Eğitimi Verdi
20.05.2022

Üniversitemiz Genç TEMA Topluluğu, sıfır atığın tanımı, TEMA Vakfı ve Genç TEMA’nın faaliyetleri hakkında “Sıfır Atık Projesi” farkındalık eğitimi verdi.

Kastamonu Gençlik Merkezi’ne bağlı Kuzeykent Kampüsü Genç Ofis’te düzenlenen seminere öğrenciler ilgi gösterdi. Kastamonu Üniversitesi Genç TEMA Topluluk Başkanı Fatih Ardıç, katılımcılara Üniversitemiz içinde gerçekleştirdikleri faaliyet ve atölye çalışmalarından söz etti. Pandemi döneminde doğanın öneminin yaşayarak deneyimlendiğini ifade eden Ardıç, “Gençlerin doğaya karşı olan sorumluluklarını artırmak ve bizden sonra gelecek kuşaklara daha yaşanabilir bir dünya ortamı sağlamak için üstüme düşen sorumluluklarımızı arkadaşlarımızla birlikte tekrar ettik.  Bu sayede bizler de yeni sorumluluklar öğrenmiş olduk. Biz TEMA Vakfı ve Genç TEMA gönüllüleri olarak ‘Doğayı sev, doğa her zaman karşılığını verir’ mottosuyla hareket ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Etkinlik, yiyecek ve çay ikramıyla sona erdi.

Haber/ Fotoğraf: Yasin ÖZDEMİR- Enes ÖZCAN