Üniversitemiz ile KASİAD Arasında İş Birliği

Kastamonu Sanayici ve İşadamları Derneği (KASİAD) Genel Merkezi ile Üniversitemiz ortak çalışmalarda bulunmak amacıyla iş birliği protokolü imzaladı.

Üniversitemiz ile KASİAD Arasında İş Birliği
14.07.2021
1.069
A+
A-

Kastamonu Sanayici ve İşadamları Derneği (KASİAD) Genel Merkezi ile Üniversitemiz ortak çalışmalarda bulunmak amacıyla iş birliği protokolü imzaladı. Sheraton İstanbul Ataköy’de düzenlenen programa Kastamonu Belediye Başkanı Op. Dr. Galip Rahmi Vidinlioğlu, ilçe belediye başkanları, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ömer Küçük, KASİAD Genel Başkanı Ayhan Aslan ile yönetim kurulu ve üyeleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile Üniversitemiz Mühendislik Ve Mimarlık Fakültesinden Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Hakan Ada ve Çevre Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Savaş Canbulat katıldı.

KASİAD Basın Danışmanı Abdülkadir Akın’ın sunuculuğunu yaptığı programın açılış konuşmasını KASİAD Genel Başkanı ve KASİAD Vakfı Başkanı Ayhan Aslan gerçekleştirdi. Ayhan konuşmasında, Kastamonu için çalıştıklarını, birlik ve dayanışma içinde olarak, yapmış oldukları ve yapacakları ticari birliktelikleriyle bekledikleri ve hayalini kurdukları Kastamonu’yu güzel yerlere getirmek için Üniversitemiz ile el ele vererek iş birliğini başlattıklarını ve bu iş birliğiyle gençlere iyi imkânlar sunmanın gayretinde olacaklarını dile getirdi.

KASİAD Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Dr. Av. Fikret Özkan yeni kurulan KASİAD Vakfı çalışmaları ve hedefleri hakkında bilgiler verdi. Kastamonu Belediye Başkanı Op. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu, Pınarbaşı Belediye Başkanı Şenol Yaşar, Çatalzeytin Belediye Başkanı Ahmet Demir ve Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ömer Küçük birer konuşma yaptı.

Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ömer Küçük, KASİAD ile Üniversite’nin iş birliği yapmasından ve yakın gelecekte birlikte önemli Ar-Ge çalışmaları gerçekleştirileceğinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Üniversitemizdeki son gelişmeler, araştırma ve laboratuvar imkânları hakkında katılımcılara detaylı bilgi veren Rektör Yardımcımız Ömer Küçük imzalanan protokolün amacının Kastamonu Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi başta olmak üzere Kastamonu Üniversitesinin diğer Fakülte ve Meslek Yüksekokulları öğrencilerinin (7+1 ve/veya 3+1 şeklinde uygulanan uygulamalı İşletmede Mesleki Eğitim için) öğrenim gördüğü alanlarla ilgili teknolojik açıdan beceri ve deneyim kazanmasına katkıda bulunmak amacıyla KASİAD üyesi olan kuruluş ve işletmelerde planlı faaliyetlerde bulunmasına imkan sağlamak olduğunu ifade etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.