Üniversitemiz İle Özbekistan Kamoliddin Behzod Ulusal Sanat ve Tasarım Enstitüsü Arasında İkili İş Birliği Protokolü İmzalandı

Üniversitemiz ile Özbekistan Kamoliddin Behzod Ulusal Sanat ve Tasarım Enstitüsü arasında Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal ile Enstitü Rektörü Nodirbek Saifullayev tarafından ikili iş birliği anlaşması imzalandı.

Üniversitemiz İle Özbekistan Kamoliddin Behzod Ulusal Sanat ve Tasarım Enstitüsü Arasında İkili İş Birliği Protokolü İmzalandı
30.06.2021
518
A+
A-

Üniversitemiz ile Özbekistan Kamoliddin Behzod Ulusal Sanat ve Tasarım Enstitüsü arasında ikili iş birliği anlaşması imzalamak üzere çevrim içi toplantı düzenlendi. Toplantıya Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal, Enstitü Rektörü Nodirbek Saifullayev, Enstitü Rektör Yardımcısı Dilafruz Kurbanova ve Üniversitemiz Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Serkan İlden ve Üniversitemiz Dış İlişkiler Koordinatörü ile Enstitü Dış İlişkiler Koordinatörü katıldı. 

Toplantıda, İki ülke arasındaki mevcut kültür ve eğitim alanlarındaki iş birliğini daha da geliştirmek için iki üniversite arasında akademik ve diğer alanlarda yapılabilecek iş birlikleri görüşüldü. Görüşmenin ardından bu doğrultuda hazırlanmış olan iş birliği protokolü Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal ile Enstitü Rektörü Nodirbek Saifullayev tarafından imzalandı. Yapılan protokol ile akademik personel değişimi, ortak araştırma projeleri, ortak çalıştay ve konferans düzenleme, öğrenci değişimi, eğitim programlarına ortak katılım yönünde kararlar alındı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.