Üniversitemizde 23 Nisan Coşkusu

Üniversitemiz ‘Belki De Sensin’ isimli öğrenci topluluğu ‘ 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında etkinlik düzenledi.

Üniversitemizde 23 Nisan Coşkusu
24.04.2022
539
A+
A-

Üniversitemizde, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında etkinlik düzenlendi. ‘Belki de Sensin Topluluğu’nun gerçekleştirdiği programa, ilkokul öğrencileri katıldı. Kuzeykent Kampüsü Merkez Yemekhanesi’ne kadar ellerinde bayraklarla yürüyüş yapan öğrenciler, halk oyunları gösterisini izledi.


160 çocuğun katıldığı programda yemek ikramı yapıldı. Ardından ‘Belki de Sensin’ üyeleri, yüz boyama etkinliği, çocuk atölyeleri, yarışmalar ve deneyler ile öğrencilere eğlenceli anlar yaşattılar. Kutlama, fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

Topluluğun Akademik Danışmanı ve Yabancı Diller Meslek Yüksekokulu İngilizce Bölümü Öğr. Gör. Muhammed Hayati Taban, 7 yıldır köy ve şehirdeki okullarda çeşitli etkinlikler düzenlediklerini, bu yıl ise 23 Nisan etkinlikleri kapsamında minik öğrencileri üniversitemiz kampüsünde konuk ettiklerini dile getirdi.

Haber: Necla Tutuş – Rüveyda Aslıipek

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.