ÜNİVERSİTEMİZDE ÇÖP TOPLAMA ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ

Kastamonu Üniversitesi Turizm Fakültesi öğrencileri ve öğretim görevlileri, çevre temizliğine dikkati çekmek amacıyla Kastamonu Üniversitesi yerleşkesinde “Çöp Toplama Etkinliği” düzenledi.

ÜNİVERSİTEMİZDE ÇÖP TOPLAMA ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ
16.12.2021
842
A+
A-

Üniversitemiz Turizm Fakültesi Öğr. Gör. Hikmet Haberal tarafından, sosyal sorumluluk projesi olarak “Çöp Toplama Etkinliği” düzenlendi. Etkinlikte Turizm Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Burhan Sevim, bu proje amacının çevre sorunlarına dikkati çekmek ve gençlerde çevre duyarlılığını arttırmak olduğunu belirtti.

Doç. Dr. Sevim, etkinlik sırasında diğer fakültelerdeki öğrencilerle birlikte koordineli bir şekilde çalıştıklarının altını çizerek; “Tek bir bölümle kalmayıp fakültemizdeki tüm bölümlerle birlikte etkinliği gerçekleştirip iki kola ayrıldık. Etkinlikte, Turizm Fakültesi, İlahiyat Fakültesi, kütüphane son olarak yemekhaneye kadar olan alanlarda çöpleri topladık” şeklinde konuştu.

Doç. Dr. Sevim, mezun olan öğrencilerden beklentinin sadece akademik başarı olmadığını vurgulayarak; “ Bu etkinlik bir başlangıç gelecek haftalarda başka etkinliklerimizde olacak. Öğrencilerimizin çok yönlü gelişmesini destekliyoruz. Biliyorsunuz, artık öğrencilerden beklenen şey sadece derslere girmek değil. Kendini sosyal anlamda ne kadar geliştirdiği, hangi sosyal becerileri kendine kattığı, sanatsal ve sportif olarak kendini ne kadar geliştirdiği sorgulanıyor” sözleriyle konuşmasını noktaladı.

Toplanan çöplerin traktöre yüklenip ayrıştırmaya gönderilmesiyle etkinlik sona erdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.