Üniversitemizde “Disiplinlerarası Paramedik Paneli” Düzenlendi

Kastamonu Üniversitesi Taşköprü Meslek Yüksekokulu tarafından Bilgehan Bilgili Merkez Kütüphanesi Konferans salonunda “Disiplinlerarası Paramedik Paneli” düzenlendi.

Üniversitemizde “Disiplinlerarası Paramedik Paneli” Düzenlendi
11.04.2022
540
A+
A-

Taşköprü Meslek Yüksekokulu tarafından, Afet ve acil durumlar ile beraber ortaya çıkan hasta ve yaralıların kurtarma ve müdahale çalışmalarında yer alan Acil Tıp Teknikerleri (Paramedik) ile farklı kurum ve kuruluşların ekip personelleri arasındaki çalışma birlikteliğinin değerlendirilmesi amacıyla organize edilen, alanında uzman kişilerin katıldığı ‘’Disiplinlerarası Paramedik Paneli’’ Üniversitemiz Bilgehan Bilgili Merkez Kütüphanesi Konferans salonunda gerçekleştirildi.

Panel, Taşköprü Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Abdullah Çağrı Biber’in açılış konuşması ile başladı. Panele konuşmacı olarak; Kastamonu Üniversitesi Tıp Fakültesi Acil Tıp Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Fatma Mutlu Kukul Güven, Sağlık Bilimler Fakültesi Ebelik Ana Bilim Dalı Dr. Öğr. Üyesi Mahinur Durmuş İskender, Kastamonu İl Sağlık Müdürlüğü Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE) Birim Sorumlusu Oğuzhan Bozoğlu, Afet ve Acil Durum (AFAD) sorumlusu Remzi Yeşilçimen ve Kızılay sorumlusu Alperen Velioğlu katıldı.

Konuşmacıların sunumlarını tamamlamasının ardından soru-cevap kısmı ile devam eden panel, hediye takdimi ve fotoğraf çekimi ile son buldu.



YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.