Üniversitemizde “İnsan ve İrfan” Konulu Konferans Düzenlendi

Üniversitemiz tarafından Araştırmacı-Yazar Mehmet Fatih Çıtlak’ın konuşmacı olarak katıldığı “İnsan ve İrfan” konulu Konferans düzenlendi.

Bilgehan Bilgili Merkez Kütüphanesinde Kuran-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda Araştırmacı-Yazar Mehmet Fatih Çıtlak, “İnsan ve İrfan” konulu konuşmasını gerçekleştirdi. Konferans, öğrenci ve katılımcılar tarafından yoğun ilgi gördü.

Konferansın sonunda Rektörümüz, Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal, Araştırmacı-Yazar Mehmet Fatih Çıtlak’a hediye takdiminde bulundu, ardından Mehmet Fatih Çıtlak, fuaye alanında katılımcıların kitaplarını imzaladı.

Haber: Gizem Azboy

Fotoğraf: Enes Özcan