ÜNİVERSİTEMİZDE “KAMPÜSKART” DÖNEMİ

Üniversitemiz ve Halk Bankası işbirliğinde, 10 Ocak 2022 tarihinden itibaren yemekhane içerisinde ve okul giriş çıkış kontrollerinde “Kampüskart” otomasyon sistemine geçiliyor.

ÜNİVERSİTEMİZDE “KAMPÜSKART” DÖNEMİ
10.01.2022
2.119
A+
A-

Üniversitemizin yemekhane, kampüs nizamiye giriş-çıkış kontrolü, kütüphane ve  spor salonlarında geçerli olmak üzere “Kampüskart” sistemine geçiliyor. Öğrenci kimlik kartı olarak da kullanılacak kart için Üniversitemiz yönetimi bilgilendirme mesajı yayınladı.

Yayınlanan mesajda şu bilgiler yer alıyor; “Üniversitemiz ile Halk Bankası arasında yapılan protokol çerçevesinde kampüskart otomasyonun sistemine geçilmiştir. Bu itibarla mevcutta kullanılan kartlarınız 10 Ocak 2022 tarihi itibari ile geçerliliği yitirilecektir. Bu otomasyon çerçevesinde hazırlanan yeni kartlarınızı en geç 07 Ocak 2022 tarihine kadar Fakülte / Yüksekokullarda açılan kart dağıtım noktalarından tedarik etmeniz gerekmektedir. 10 Ocak 2022 tarihinden itibaren yemekhanelerde fişli yemek satışı olmayacak, aynı sistem doğrultusunda kampüs nizamiye giriş-çıkış kontrolü, kütüphane, spor salonlarında bu sistem kullanılacaktır. 07 Ocak tarihine kadar alınmayan kartlar ilgili banka şubesinden tedarik edilecektir.”

Haber/Fotoğraf: Gizem AZBOY

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.