Üniversitemizde Şiir, Türkü ve Halk Oyunları Gecesi Düzenlendi

Üniversitemiz Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi ‘Edebiyat ve Toplum’ öğrenci topluluğu, Raksan Halk Dansları Topluluğu ve Mühendislik-Mimarlık Fakültesi’nin ortak çalışması olan “Şiir, Türkü, Halk Oyunları Gecesi” etkinliği, Ahmet Yesevi Konferans Salonu`’nda düzenlendi.

İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda Edebiyat ve Toplum Öğrenci Topluluğu, Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Müzik Bilimleri bölümü öğrencileri ve Raksan Halk Dansları Topluluğu, hazırladıkları şiir, türkü ve dans gösterimlerini sergilediler.

Etkinlik,  Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Özgür Öztürk’ün programda emeği geçen öğretmen ve öğrencilere teşekkür belgesi vermesinin ardından sona erdi.