Üniversitemizde “Toplumsal Cinsiyet Bağlamında Aile ve Din” Konulu Konferans Gerçekleştirildi

Üniversitemiz Kadın ve Aile Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından İlahiyat Fakültesi Konferans salonunda, “Toplumsal Cinsiyet Bağlamında Aile ve Din” konulu konferansa konuşmacı olarak Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi (ASBÜ) Öğretim Üyesi Prof. Dr. Asım Yapıcı katıldı.

22.01.2022

Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mehmet Atalan, İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Metin Yurdagür, akademik ve idari personel ile öğrencilerin katıldığı konferansın açılış konuşmasını Kadın ve Aile Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Çiğdem Gülmez yaptı. Gülmez, konuşmasında Kadın ve Aile Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin çalışmalarından söz etti.

Prof. Dr. Asım Yapıcı ise verdiği konferansta kadın ve ailenin tarihsel sürecine ve toplum içindeki önemine değinerek konuyu hikâyeler ve hadisler ışığında örneklerle anlattı. Konferans, ASBÜ Öğretim Üyesi Prof. Dr. Asım Yapıcı’ya hediye ve çiçek takdimi ile son buldu.

Haber: Merve Yirmibeş