Üniversitemizde TÜSF Basketbol 1. Lig Müsabakaları Düzenlendi

Üniversitemiz Üniversiteler Arası Basketbol 1.Lig müsabakalarına ev sahipliği yaptı.

Üniversitemiz Ay Yıldız Spor ve Yaşam Merkezinde Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu (TÜSF) tarafından Üniversiteler Arası Basketbol 1.Lig müsabakaları 4-8 Nisan tarihleri arasında düzenlendi. Müsabakada Kastamonu Üniversitesi, Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi, Aydın Adnan Menderes Üniversitesi, Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi, Karadeniz Teknik Üniversitesi, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi  yer aldı. 

7 Üniversiteden 6 erkek ve 4 kadın takımının oluşturduğu müsabakalarda 21 maç oynandı. Mücadeleler sonucunda kadınlarda Ondokuz Mayıs Üniversitesi birinciliği, Aydın Adnan Menderes Üniversitesi ikinciliği ve Kütahya Dumlupınar Üniversitesi üçüncülüğü elde etti. Erkeklerde ise Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi birinci, Ondokuz Mayıs Üniversitesi ikinci, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi üçüncü oldu.


Müsabakalardan sonra Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Mehmet Atalan, Prof. Dr. Ömer Küçük ve Prof. Dr. Kasım Yenigün dereceye giren takımlara kupa ve madalya takdim ettiler.

Haber: Yasin Özdemir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.