Üniversitemizde Yeni Akademik Yıl Coşkusu

Üniversitemizde 2022-2023 Akademik Yılı Açılış Kokteyli düzenlendi.

Üniversitemizde Yeni Akademik Yıl Coşkusu

Kuzeykent Kampüsü İstiklal Yolu Çarşısı önünde gerçekleşen kokteyle Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Mehmet Atalan, Prof. Dr. Ömer Küçük, Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Muharrem Çetin, diğer fakülte dekanları, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mehmet Atalan, Üniversitemizde yeni dönem hazırlıklarının tamamlandığını vurgulayarak 2022-2023 Akademik Yılı’nın hayırlara vesile olmasını diledi.

Kokteyl, Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal’ın ikram stantlarında bulunan öğrencilerle sohbetinin ardından fotoğraf çekimiyle son buldu.

Haber/ Fotoğraf: Gizem Azboy- Enes Özcan