Üniversitemizin Yeni Bölüm ve Programlarına YÖK’ten Onay

Üniversitemizde Sağlık Bilimleri Fakültemiz ve Meslek Yüksekokullarımız bünyesinde belirtilen bölüm ve programların açılmasına dair teklif, Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından onaylandı.

Üniversitemizin Yeni Bölüm ve Programlarına YÖK’ten Onay
22.03.2021

Rektörlüğümüzün meslek yüksekokulları ve fakültelerimiz bünyesinde programlar açılması konusundaki teklifi, 17 Mart 2021 tarihli Yükseköğretim Yürütme Kurulu toplantısında görüşüldü.

Toplantıda alınan karara göre, Kastamonu Meslek Yüksekokulu bünyesinde İç Mekan Tasarımı Programı, Taşköprü Meslek Yüksekokulu bünyesinde Bilişim Güvenliği Teknolojisi Programı, Araç Rafet Vergili Meslek Yüksekokulu bünyesinde Engeli Bakımı ve Rehabilitasyon Programı, Devrekani Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Meslek Yüksekokulu bünyesinde Eczane Hizmetleri Programı ile Laborant ve Veteriner Sağlık Programı, Sağlık Bilimleri Fakültesi bünyesinde Acil Yardım ve Afet Yönetimi Bölümü’nün açılması uygun görüldü.