Vali Avni Çakır İletişim Fakültesi Öğrencileri İle Kahvaltı Programında Buluştu

Kastamonu Valisi Avni Çakır, İletişim Fakültesi öğrencileriyle kahvaltı programında bir araya geldi. Etkinliğe Vali Avni Çakır, Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal, İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Muharrem Çetin, akademisyenler ve İletişim Fakültesi öğrencileri katıldı.

Vali Avni Çakır İletişim Fakültesi Öğrencileri  İle Kahvaltı Programında Buluştu
30.12.2021
574
A+
A-

Kastamonu Valisi Avni Çakır, İletişim Fakültesi öğrencileriyle kahvaltı programında bir araya geldi. Etkinliğe Vali Avni Çakır, Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal, İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Muharrem Çetin, akademisyenler ve İletişim Fakültesi öğrencileri katıldı. Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Topluluğu işbirliği ile düzenlenen etkinlik, yaklaşık 80 kişinin katılımı ile gerçekleştirildi. Programda Vali Avni Çakır, öğrencilerle sohbet ederek gelen soruları cevaplandırdı.


Öğrencilerin Vali Avni Çakır’a,  Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet  Hamdi Topal’a ve Kastamonu Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Muharrem Çetin’e çiçek takdim etmesinin ardından program sona erdi.





YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.