Vali Çakır, Milletvekili Çelik ve İhsangazi Belediye Başkanı’ndan İhsangazi MYO’ya Ziyaret

Kastamonu Valisi Avni Çakır, Kastamonu Milletvekili Metin Çelik ve İhsangazi Belediye Başkanı Hayati Sağlık, 11 Ocak 2021 tarihinde İhsangazi Meslek Yüksek Okulunu ziyaret etti.

12.01.2021

Kastamonu Valisi Avni Çakır, Kastamonu Milletvekili Metin Çelik ve İhsangazi Belediye Başkanı Hayati Sağlık 11 Ocak 2021 tarihinde İhsangazi Meslek Yüksek Okulunu ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarette; Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal ve İhsangazi Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Osman Topaçoğlu, Vali Çakır ve Milletvekili Çelik’e İhsangazi Meslek Yüksekokulu’nun mevcut akademik ve fiziki durumu ile hâlihazırda yürütülen çalışmaları hakkında bilgiler verdi.