“Yarım Kalan” Resim Sergisinin Açılışı Yapıldı

“Yarım Kalan” Resim Sergisinin Açılışı Yapıldı
25.02.2020
1.687
A+
A-

Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Grafik Tasarım Bölümü öğretim üyesi Dr.Elif TARLAKAZAN’ın “Yarım Kalan” isimli resim sergisinin açılışı gerçekleştirildi.

24 Şubat 2020 tarihinde Rıfat Ilgaz Kültür Merkezi Güzel Sanatlar Galerisi’nde sanatseverlerle buluşan serginin açılışına Güzel Sanatlarve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet KAÇAR ve öğretim üyeleri ile birlikte, İl Kültür ve Turizm Müdürü Ziver KAPLAN ve yöneticileri ile çok sayıda öğrenci katıldı.  

Sergi açılışını yapan Dr. Öğr. Üyesi Elif TARLAKAZAN konuşmasında “Sergim 25 tane özgün baskıdan oluşuyor ve hepsi de aslında yarım, benim için hayatımda önemli olan parçalar, materyaller tarafından tamamlandılar. Ben, özgün baskı çalışıyorum, buradaki çalışmalar da aslında hayatımızda hiçbir şeyin yarım kalmaması gerektiğini anlatıyor. Geç de olsa yarımları tamamlamış hissediyorum. Materyal olarak özgün baskı kullandım, sonra hepsinin üstünde farklı yerlerden alınan bünyeler ilave edildi ya da farklı yarımlar birleştirildi, o şekilde oluşturdum sergiyi” ifadelerini kullandı.

Sergi 4 Mart 2020 tarihine kadar ziyaret edilebilecek.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.